Η ιστοσελίδα του 10ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων

Λειτουργία Ολοήμερου και υπενθύμιση self test

 Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Δευτέρα θα λειτουργήσει ένα τμήμα του Ολοήμερου, για τις τάξεις  Α΄και  Β΄μέχρι τις 3.00 μ.μ., καθώς οι απαιτούμενες για την κανονική λειτουργία τοποθετήσεις εκπαιδευτικών δεν έγιναν ακόμα. Θα υπάρξει άμεση ενημέρωση, όταν γίνουν οι τοποθετήσεις.

Οι μαθητές/τριες θα πρέπει να έχουν μαζί τους το γεύμα τους σε σκεύος μεταλλικό ή πλαστικό (κατάλληλο για θερμοθάλαμο) , πιρούνι ή κουτάλι και πετσέτα. Μετά την είσοδό τους  στο σχολείο, οι εκπαιδευτικοί θα τους/τις καθοδηγήσουν, ώστε να τοποθετήσουν το σκεύος με το φαγητό στο ψυγείο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Στο σκεύος να αναγράφεται οπωσδήποτε το όνομα του παιδιού.

Σας υπενθυμίζουμε ότι τα self test διενεργούνται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη και η επίδειξη της σχολικής κάρτας γίνεται κάθε Τρίτη και Παρασκευή (ΦΕΚ: 4187/Β/10.9.2021). Παρακαλούμε να υπάρχει συνέπεια στη διενέργεια των self test και στη σωστή συμπλήρωση της δήλωσης, αν αυτή γίνεται χειρόγραφα (δε χρησιμοποιούμε μολύβι ή διορθωτικό ούτε αλλάζουμε τις ημερομηνίες προηγούμενης δήλωσης), καθώς οι μαθητές/τριες  που δεν έχουν σχολική κάρτα, συνήθως χάνουν ολόκληρη την πρώτη ώρα μαθήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή εβδομάδα.

                                                                           Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

                                                                  ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

Share:

Αρχειοθήκη ιστολογίου